Termeni & Conditii

Termeni si Conditii

 

Folosirea siteului ONEBIZ.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact(at)ONEBIZ.ro

 

1. Descriere servicii

ONEBIZ.ro este un site administrat de REGNET SERVICES SRL, CIF 42790215, J40/8194/2020, adresa: Bucuresti, Sector 3, Str. Voronet nr. 14, ap. 26, telefon: 0757.579.579, email: contact(at)onebiz.ro, care va pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona propria afacere, fie ca este vorba de un PFA sau un SRL ori alta entitate juridica, precum si servicii de contabilitate.

Preturile si descrierea completa a serviciilor oferite pentru gestionarea afacerii prin platforma Onebiz sunt disponibile la pagina: https://www.onebiz.ro/site/pricing.

Livrarea serviciilor aferente platformei ONEBIZ se efectueaza direct prin creare unui cont in platforma, respectiv pe siteul www.onebiz.ro. Dupa crarea contului, user-ul va avea acces la functionalitatile aferente tipului de abonament ales.

Serviciile de contabilitate sunt disponibile prin meniul denumit ”Conta&Legal”, serviciu care permite urcarea documentelor contabile in platforma atat de catre user, cat si de societatea sau parterii nostri pregatiti in domeniul contabilitatii.

Serviciile disponibile in platforma de gestionarea afacerii sau de contabilitate expira lunar sau anual in functie de modalitatea aleasa la momentul crearii contului. Suplimentar, serviciile pot fi anulate printr-o transmitere scrisa la adresa de email a noastra cu cel putin 30 de zile inainte de a se dori incetarea oferirii serviciilor.

 

2. Preturi si taxe

Preturile sunt stabilite atunci cand produsele sunt afisate pe site, sunt exprimate in RON si includ TVA. Pretul pentru un abonament Full Control este de 9 lei/luna, pretul pentru un abonament PFA Start este de 5 lei/luna, pretul pentru un abonament SRL Start este de 5 lei/luna.

Serviciile de contabilitate au preturi variabile in functie de numarul de documente ce trebuiesc procesate lunar, incepand de la 99 lei/luna pentru PFA (pentru un numar de 12 documente/luna) si de la 249 lei/luna pentru un SRL (pentru un numar de 12 documente/luna).

Plata serviciilor se poate face online, prin card bancar sau prin ordin de plata. Modalitatile de plata acceptate sunt:

 
3. Competenta

Contractul dintre noi si dvs. va fi guvernat de legea romana si se interpreteaza in conformitate cu reglementarile cu privire la aceasta. Orice neintelegeri se solutioneaza pe cale amiabila. in cazul in care neintelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial International de Camera de Comert si Industrie din Romania, in conformitate cu reglementarea acestora.

 

4. Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul www.ONEBIZ.ro sunt proprietatea exclusiva a SC REGNET SERVICES SRL cu sediul in Str. Voronet nr. 14, ap. 26, sector 3, Bucuresti si avand CIF 42790215 si J40/8194/2020. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului SC REGNET SERVICES SRL.

 

5. Reclamatii

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact(at)ONEBIZ.ro. Va asiguram ca echipa ONEBIZ va face tot posibilul sa rezolve in cel mai scurt timp posibil reclamatiile dumneavoastra.

 

6. Protectia datelor cu caracter personal si siguranta datelor.

Conform cerintelor Legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter, REGNET SERVICES SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este procesarea comenzilor, punerea la dispozitie a serviciilor oferite de gestionare a afacerii prin platforma ONEBIZ, alaturi de servicii de contabilitate, alaturi si de dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determina neprocesarea/ anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: ONEBIZ.ro, SC REGNET SERVICES SRL. Conform Legii protectiei datelor, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact(at)ONEBIZ.ro. Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de email mentionata anterior.

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dvs. de identificare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dvs. sau din alte surse atunci cand deveniti clientul nostru, sau cand folositi serviciile noastre.

Prelucram datele personale pentru a va furniza servicii de gestionare a afacerii sau consultanta cu privire la operatiunile dorite a fi inregistrate la Registrul Comertului. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza pe executarea contractelor, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul dvs. daca v-ati manifestat optiunea in acest sens.

Pentru a va oferi servicii cat mai competitive ,pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa va transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, consultanti externi, alte institutii financiar-bancare, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor.

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul contractului si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficieatide drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor:

• Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale;

• Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

• Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

• Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

• Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altei persoane juridice;

• Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

• Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, prin transmiterea unei solicitari prin E-mail, la: contact@ONEBIZ.ro.

 

7. Alte mentiuni

Prezentele conditii se completeaza cu legislatia in vigoare. De asemenea, termenii si conditiile prezentate pe acest site pot fi modificate fara a exista o notificarea prealabila.